Kurtuluş İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bizler, sorgulamayı, özgür ve eleştirel düşünmeyi ve farklılıklara saygı duymayı teşvik ederek akademik, estetik, fiziksel ve sosyal gelişimi destekliyoruz. Bizler, öğrencilerimizi, ahlaki değerler ve davranışlarla besliyor; onlara, ülkelerinde ve dünyada örnek vatandaşlar olmaları için yol gösteriyoruz.

Başarılar:

Saatler: 08.30 / 14.10
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://rkurtulusio.meb.k12.tr

Adres - ÖZ KURTULUŞ MAH. MERKEZ 16 SK. KURTULUŞ ILKOKULU BLOK NO 85 REYHANLI / HATAY

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - İLİMİZ BÜYÜKŞEHİR OLMADAN ÖNCE KURTULUŞ KÖYÜ OLARAK BİLİNMEKTEYDİ.ŞUAN ÖZKURTULUŞ MAHALLESİ OLARAK REYHANLI İLÇESİNE BAĞLI ANTAKYA/REYHANLI İLÇELERİNİN TAM ORTASINDA OLACAK ŞEKİLDE KONUMLANMIŞTIR.ANTAKYA´YA 26 KM, REYHANLI´YA DA 20-25 KM MESAFEDEDİR.

Ulaşım SERVİSLE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 26